Choď na obsah Choď na menu
 

JARNÉ UPRATOVANIE – VEĽKOOBJEMNÉ KONTAJNERY

23. 3. 2018

Príchodom jari mnohí začnú s veľkým upratovaním aj doma a pýtajú sa, kam s odpadom väčšieho rozmeru či objemu. Tak, ako je dobrým zvykom mesta, aj v tomto roku budú v apríli rozmiestnené veľkoobjemné kontajnery, prístupné pre všetkých obyvateľov mesta.

Jarné upratovanie bude rozdelené do troch etáp. V prvej fáze bude 20 kontajnerov rozmiestnených v jednej časti mesta od 6. do 8. apríla. V prílohe sú uvedené konkrétne miesta, kde kontajnery budú.

V druhej fáze sa budú môcť obyvatelia legálne zbaviť odpadu v ďalšej časti mesta od 13. do 15. apríla.

Obyvatelia mestskej časti Veča, Hetméň a Kilič sa dočkajú veľkoobjemných kontajnerov od 20. do 22. apríla.

Nezabudnite, že do kontajnerov nie je možné hádzať stavebný ani biologický odpad! Do týchto rozmiestnených kontajnerov nepatrí ani nebezpečný odpad (autobatérie, oleje a pod.), ani elektroodpad! Tie bude možné vyhodiť, ako každý rok, do zberného vozidla. Dostupné bude v Šali v piatok 6. apríla od 15.00 do 16.30 pri trafostanici za OC Olympia. Vo Veči bude zberné vozidlo stáť v piatok 20. apríla od 15.00 do 16.30 na Pribinovom námestí, pred reštauráciou Corgoň.

Ak by pršalo, termín sa presunie. Nepremeškajte možnosť, kedy kontajnery prídu „za vami“ a vy sa môžete legálne zbaviť rôzneho druhu odpadov. Ak jarné upratovanie nestihnete, využite služby zberných dvorov v meste.