Choď na obsah Choď na menu
 

Prázdninové tancovanie opäť prilákalo talentované deti

10. 7. 2014

Jumping Šaľa v spolupráci s MsKS Šaľa

dsc_3117.jpg

 

V Spoločenskom dome vo Veči sa tento týždeň tancuje. Deti, ktoré tanec obľubujú, potešil týždňový program, ktorý pripravil tanečný klub Jumping Šaľa v spolupráci s Mestským kultúrnym strediskom. Toto prázdninové tancovanie má už niekoľko ročnú tradíciu.

 Tancovanie v tomto roku prebieha počas tohto týždňa a to od 7. do 11. júla v Spoločenskom dome vo Veči.

 "Prvé prázdninové tancovanie sa konalo pred deviatimi rokmi a každoročne ho pripravujeme na začiatok prázdnin., uviedol Bohumil Kadúc z tanečného klubu Jumping Šaľa.

 Mnoho úspešných tanečníkov, ktorých v klube aj v minulosti mali, sa objavili a začínali práve počas tohto podujatia. Prázdninového tancovania sa v tomto roku zúčastňujú najmä deti mladšieho školského veku. „Talenty sú tu aj tento rok“, dodal Bohuš Kadúc. „Deti sú šikovné, niektoré sú veľmi pohybovo zdatné, ide im to.“, pochválil mladých tanečníkov Peter Osvald, tréner z TK Jumping.

 Aktivity počas týždňa boli naozaj bohaté. „Počas doobedia, kým je pozornosť u detí ešte takmer stopercentná, sme sa snažili ich naučiť tanečné variácie. Aby deň nemali stereotypný, tak tanec dopĺňame hrami, pohybovými i tanečnými, ale aj oddychovými. Snažím sa to rôzne obmieňať.“, povedal Peter Osvald.  

 Deti aktivity bavia, majú aj svoje obľúbené hry.“Väčšinou sa chcú hrať sochy, to je také obľúbené.“, dodal Peter Osvald.

 Zajtra (piatok) prázdninové tancovanie končí. Na záver predvedú deti to čo sa počas tohto týždňa naučili aj rodičom a domov si okrem bohatých tanečných zážitkov odnesú aj  diplom.

Zdroj: Publikované Sala Online

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.