Choď na obsah Choď na menu
 

FAMILY PARTY

24. 9. 2016

Občianske združenie Večania organizuje dňa 24. septembra 2016 podujatie FAMILY PARTY. Podrobnosti o podujatí sme sa dozvedeli od predsedu združenia Mareka Molnára. „Posledná septembrová sobota bude patriť členom i nečlenom združenia, rodinám s deťmi, i bez detí, Večanom i obyvateľom okolitých obcí, teda každému, kto k nám zavíta. Od 15.00 hod. sa začne v Pribinovom parku Veča bohatý program. Prítomní si pochutia na dobrom jedle ako napr.: klobáske, cigánskej, či guláši i cukrovej vate. Nebude chýbať alko a nealko občerstvenie," informuje Molnár, predseda OZ Večania.

Najmenšie deti sa zabavia na skákacom hrade a v indiánskom stane. V prípade záujmu sa môžu zahrať s farebnými loptičkami v bazéniku. Celý program spríjemní živá hudba Muziker RUDI DUO. So svojím programom vystúpia i tanečníci zo šalianskeho klubu JUMPING ŠAĽA.Organizátori sa práve usilujú zabezpečiť na podujatie i živé koníky.

Ako dodáva Marek Molnár: „Verím, že počasie nám pomôže k vytvoreniu skvelej atmosféry. Každopádne, Family Party sa uskutoční za všetkých poveternostných podmienok. V prípade nepriaznivého počasia sa presunú do Spoločenského domu Veča. Ukončenie podujatia je naplánované na 22.00 hod.

 

Náhľad fotografií zo zložky FAMILY PARTY