Choď na obsah Choď na menu
 

Pri streleckej chuti

2. 5. 2018

Večania svojho súpera pod májovou čerešňou "pobozkali" deväťkrát.


 V 17.kole II.trieda GA-SA ligy si sily merali hráči FK Veča a ŠK Dlhá nad Váhom

Večania na sviatok práce nezaháľali, naopak, súperovi uštedrili debakel 9:0! Už v úvodných minútach bolo jasné, komu „patrí“ ihrisko. Napriek tomu, že domáci borci zahodili niekoľko sľubných situácií, už v 13.minúte vsietil Legner úvodný gól. Do polčasu sa ešte trafili Szabó a Vencel. Počas prestávky domáci funkcionári zablahoželali Vojtechovi Jakubcovi, bývalému futbalistovi, učiteľovi a milovníkovi športu k životnému jubileu. V druhom polčase sa obraz hry nemenil, domáci držali loptu na polovici súpera a hostia sa pred bránu Večanov dostávali sporadicky. Diváci videli ešte šesť gólov, z toho jeden z pokutového kopu.

FK Veča – ŠK Dlhá nad Váhom 9:0

Góly: Legner (13.min), Szabó (25.,88.min) Očenáš (55.min), Vencel (44., 82.,82.,89.min – PP) Benkö (78.min)

ŽK: Hrebík (FK Veča), Szabó (FK Veča), Barus (FK Veča), Kováč (Dlhá nad Váhom) , Szekházi (Dlhá nad Váhom)

Zostava FK Veča: Pospiš, Okruhlica, Barus (C), Szabó, Legner (69.Benkö), Machalík (46.min Očenáš), Hátas (57.Takács), Bachratý (76.Šandrik), Ščípa, Vencel, Hrebík (82.Káras) Tréner: Jozef Czuczor, vedúci mužstva Ladislav Takáč

FK Veča je v tabuľke na treťom mieste so ziskom 61 bodov. Ďalší zápas  odohrajú opäť na domácom trávniku, v nedeľu 6.mája proti doterajšiemu lídrovi súťaže FK Betonáris Šaľa. Úvodný výkop je naplánovaný na 16,30h. Príďte povzbudzovať!

-m.demín-