Choď na obsah Choď na menu
 

OČKOVAŤ BUDÚ AJ V TÚTO NEDEĽU 7.11.

3. 11. 2021

Aj počas uplynulej soboty sa očkovalo, záujem bol opäť veľký. Prišlo množstvo ľudí na prvú, druhú, ale aj tretiu dávku. Mobilný očkovací tím sa preto rozhodol, že vakcínu bude podávať aj v mimoriadny termín, túto nedeľu 7.11.2021.

Počas nasledujúcej nedele bude očkovanie prebiehať tak ako za posledné obdobie – v Kultúrnom dome vo Veči od 8.00 do 18.00 hod., s obedňajšou prestávkou od 12.00 do 12.30 hod. Vďaka mobilnej očkovacej jednotke nemusia naši obyvatelia vycestovať do iných miest za vakcínou, dostanú ju priamo v našom meste. Posledné týždne prišli na prvé očkovanie stovky ľudí. Mnohí prišli aj na tretiu dávku – tú môžu dostať tí, ktorí majú SMS správu od NCZI alebo výmenný lístok od lekára, že majú nárok na tretiu dávku. Všetci, ktorí sa dali zaočkovať vo Veči za posledný mesiac, budú mať možnosť absolvovať aj druhú dávku vo Veči. Vyplýva to z termínov, ktoré nám poskytla mobilná očkovacia jednotka:

7. novembra,

20. novembra,

27. novembra a 4. decembra.

Očkovacia látka je Pfizer/BioNTech. 

Ak by mal niekto záujem, očkovanie bude prebiehať aj túto sobotu v obci Neded v priestoroch oproti Obecnému úradu a to od 8.00 do 12.00 hod.

 

(ek)